DISTRIBUTERI
KONTAKT

 


ISPIS

KUPAONSKE SUŠILICE I GRIJALICE

  • JEDNOSTAVNA UGRADNJA
  • UGODNO UPRAVLJANJE
  • SIGURNOST
  • IZBOR BOJA
  • VISOKA KVALITETA
  • DVOGODIŠNJA GARANCIJA

Primjena

Zbog njihovog dizajna, ELEKTRA grijalice se mogu koristiti u kupaonicama, dnevnim sobama, kuhinjama, garderobama, frizerskim salonima itd. Koriste se za sušenje ručnika, kupaonske odjeće, donjeg rublja i druge odjeće.

Vješalica za ručnike.

ELEKTRA kupaonske sušilice i grijalice su potvrđene od strane Polskie Centrum Badan i Certyfikacji (Poljski centar za ispitivanje i certificiranje) i omogućeno im je da budu označene oznakom "B" za sigurnost korištenja.

Ispitivanja i testiranja su dokazala da ELEKTRA proizvodi osiguraju sigurnu toplinsku udobnost.

U osnovnom proizvodnom programu postoji mogućnost izbora između dvije boje, bijele i kromirane. Za CX model postoji mogućnost izbora bilo koje željene RAL boje.

ELEKTRA CX sušilice i grijalice su višefunkcijski uređaji koji daju dodatni izgled i stil kupaonicama. Pouzdano rade i neovisni su od kućnog sustava grijanja i zbog toga ih možete koristiti u bilo kojem trenutku. Poseban dizajn im omogućava da trenutno postignu potrebnu temperaturu.

ELEKTRA kupaonske sušilice i grijalice se ističu jednostavnošću ugradnje. Postavljaju se na zid pomoću posebnih držača. Posebni poklopci u grijalici sakrivaju ugradbene nosače, vijke i drugo. Strujni kabel s utičnicom spojenom na uzemljenje osigurava 220 V AC izvor struje. U strujne utikače su uključeni prekidači za uključivanje i isključivanje, koji su vrlo jednostavni za korištenje. Mala lampica pored prekidača ukazuje na rad uređaja.

 Model Dimenzije 
(širina x visina)
Snaga 
(W)
Boja
CX 700 527 x 697 130 Bijela ili RAL
CX 700 C 527 x 697 85 Kromirana
CX 800 527 x 997 175 Bijela ili RAL
CX 800 C 527 x 997 175 Kromirana
CX 900 527 x 1227 230 Bijela ili RAL
CX 900 C 527 x 1227 230 Kromirana