Ne znate koji radijator izabrati, kako prevesti robu, nemate alat?

Sve to možete riješiti jednim pozivom i na jednom ali pravom mjestu ...

Besplatno snimanje prostora na području Splita

besplatno snimanje prostorija

Svakog trenutka Vam možemo pomoći u odabiru radijatora za grijanje putem telefona 021 549 085 ili putem elektroničke pošte na prodaja@stipsa.hr. Ako imate nekih neudomica, zakazat  ćemo Vam snimanje prostora. Na temelju snimanja, preporučiti ćemo Vam snagu za grijanje i samim tim jamčiti za adekvatno grijanje i optimalne račune za grijanje.

  • Besplatno snimanje se isključivo odnosi na snimanje kompletnog stana, ne vrijedi za snimanje jedne sobe i to na području Splita, a izvan Splita se dolazak naplaćuje 2kn/km.

VRŠIMO DOSTAVU NA KUĆNU ADRESU

dostava na kućnu adresuUkoliko u Vašem gradu nemamo distributera / prodajno mjesto, možete naručiti radijatore, koje ćemo Vam dostaviti na kućnu adresu putem prijevozničke tvrtke, a troškove prijevoza će snositi Stipsa d.o.o.


Narudžbu vršite putem telefona 021 549 085 ili putem elektroničke pošte na prodaja@stipsa.hr


U e-mailu je potrebno je navesti Vaše ime i prezime, adresu na koju se šalje i kontakt telefon te količinu radijatora.

TRANSPORT I MONTAŽA U SPLITU

dostava u Splitu

Ukoliko nemate potreban alat ili nemate kako prevesti radijatore mi Vam možemo pomoći. STIPSA d.o.o. nudi u svojom uslugama transport i montažu radijatora na području Splita i to po istoj cijeni za sve dijelove grada 100,00 kuna po komadu plus 100,00 kuna dolazak servisera i dostava na Vašu adresu (u cijenu je uključen PDV). Još jedna prednost je što uopće ne morate izlaziti iz svog stana već sve možete naručiti na telefon 021 549 085 ili putem elektroničke pošte na prodaja@stipsa.hr (ugovaranje minimum 2-3 dana ranije) i sve plaćate po završetku same montaže (plaćanje je tada gotovinsko, a u prodaji možete plaćati i karticama jednokratno ili na rate).